avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In cat timp trebuie dus la politie dispozitivul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In cat timp trebuie dus la politie dispozitivul hotararii?

Am castigat procesul impotriva politiei,instanta a dispus anularea pv-ului si restituirea contravalorii amenzii achitate si vreau sa stiu in cat timp trebuie sa le duc dispozitivul hotararii judecatoresti.
Cel mai recent răspuns: adriangl86 , utilizator 00:25, 22 Martie 2012
amenda nu o returneaza politia ci Primaria in contul careia ati achitat banii. Politia nu are nevoie de dispozitivul hotaririi decit daca a aplicat puncte penalizare sau a retinut permisul/certificatul de inmatriculare
Pai mi-au retinut permisul pt 60 zile si mi-au dat si 6 puncte amenda.
daca aveti permisul asupra dvs atunci nu este nici o problema. in baza de date a politiei permisul inca apare ca fiind OK si deci nu este nici o graba.
Va recomand insa sa obtineti o copie legalizata a sentintei (dupa motivarea ei care nu se face imediat dupa pronuntare, poate dura chiar si 1-3 luni) si sa o trimiteti prin posta la BPR. si o copie in torpedoul masinii, just in case :)
Multumesc pentru raspuns.
Le-am dus deja dispozitivul hotararii judecatoresti si nu mi-au spus ca ar mai fi nevoie si de o copie legalizata dupa sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost sancționată cu suspendarea permisului de ... andutu33 andutu33 Buna ziua, Am fost sancționată cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 30 zile, amendă și puncte de penalizare în luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea sanctiunii contraventionale cu avertismentul Mircea Sorin Ganea Mircea Sorin Ganea Intai si intai va urez tuturor \"Hristos a Inviat!\" La chestiune. Primesc o sanctiune contraventionala privind stationarea in raza de actiune a ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda circulatie - plangere contraventionala admisa nonearfear nonearfear Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este procedura pentru recuperarea contravalorii amenzii de circulatie, in urma emiterii hotararii judecatoresti de ... (vezi toată discuția)