avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Activitate maria_ioan

Activitate maria_ioan

Tata a murit in 2000 mama in 2004 si nu a facut nimeni cerere de obtinere a titlului de proprietate pentru intravilanul avut de acestia mostenire de la parinti nici chiar in termenul legii 18. Ce trebuie facut, avand in vedere ca terenul face parte din mostenire deci este in indiviziune, pentru a obtine titlul de proprietate?
Tata a murit in 2000 mama in 2004 si suntem doua surori si un frate. Niciunul nu a facut cerere pentru certificat de mostenitor. Fratele si una din surori au facut cerere conform legii 18 pentru retrocedarea partii de intravilan aflata fara titlu de proprietate dar nu a anuntat ca pamantul este in indiviziune nici ca mai are o sora. Ce trebuie facut pentru anularea acestui titlu de proprietate pe care acesta spune ca la obtinut? Ce trbuie facut ca sa obtinem certificatul de mostenitor si iesire din indiviziune?
Tatal meu a dat cu act de vanzare cumparare casa sa si 250 mp, in 1985 la varsta de 81 de ani, fiului sau, fratele meu.
Am aflat acum ca mama mea, sotia tatalui meu nu a semnat actul de vanzare cumparare in 1985 cand s-a facut vanzarea, in ciuda faptului ca proprietatea era mostenirea mamei iar casa facuta de ambii soti, parintii mei. Este actul de vanzare nul? Trebuia batranul sa depuna act doveditor al faculatilor mintale la varsta de 81 ani? Ce puteti sa-mi spuneti?