avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare titlu de proprietate si certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare titlu de proprietate si certificat de mostenitor

Tata a murit in 2000 mama in 2004 si suntem doua surori si un frate. Niciunul nu a facut cerere pentru certificat de mostenitor. Fratele si una din surori au facut cerere conform legii 18 pentru retrocedarea partii de intravilan aflata fara titlu de proprietate dar nu a anuntat ca pamantul este in indiviziune nici ca mai are o sora. Ce trebuie facut pentru anularea acestui titlu de proprietate pe care acesta spune ca la obtinut? Ce trbuie facut ca sa obtinem certificatul de mostenitor si iesire din indiviziune?

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune Mirela3 Mirela3 Urmare a legii 18/1991, mama mea a primit titlu de proprietate pentru un pamant. Pe titlu mai figureaza urmatorii: A, B, C – copii unei surori a mamei ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri fara titlu de proprietate maria_ioan maria_ioan Tata a murit in 2000 mama in 2004 si nu a facut nimeni cerere de obtinere a titlului de proprietate pentru intravilanul avut de acestia mostenire de la parinti ... (vezi toată discuția)