avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare terenuri fara titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare terenuri fara titlu de proprietate

Tata a murit in 2000 mama in 2004 si nu a facut nimeni cerere de obtinere a titlului de proprietate pentru intravilanul avut de acestia mostenire de la parinti nici chiar in termenul legii 18. Ce trebuie facut, avand in vedere ca terenul face parte din mostenire deci este in indiviziune, pentru a obtine titlul de proprietate?

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate si certificat de mostenitor maria_ioan maria_ioan Tata a murit in 2000 mama in 2004 si suntem doua surori si un frate. Niciunul nu a facut cerere pentru certificat de mostenitor. Fratele si una din surori au ... (vezi toată discuția)
Dilema-suficienta certificatului de mostenitor dandanaua dandanaua Valeria a avut 2 fii: Ion si Gheorghe.Ea a murit inainte de 1989. Dupa 1990, se elibereaza titlu de proprietate pt.cetateanul Valeria,cu mostenitori Ion si ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a decedat in anul 1972 . mama mea a decedat in anul ... primarul primarul Tatal meu a decedat in anul 1972 . Mamea mea a decedat in anul 2017 . Am doi frati . Nu s-a facut succesiune dupa tata si nici dupa ... (vezi toată discuția)