avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate Gabitzu89

Activitate Gabitzu89

Discuție Diferente
Care este diferenta dintre Inspector in Protectia Muncii si Evaluator in Securitate si Sanatate in munca?
In anul 1998 am luat de la o fundatie umanitara, pe baza unui contract de comodat un autotorism. In anul 2006 am platit ultima taxa la primaria Suceava referitoare la autotorism. In anul 2007 la primaria Suceava mi s-a spus ca aceasta fundatie nu mai figureaza pe rolul lor iar la adresa fundatiei locuia altcineva. Eu din 2008 nu am mai folosit autotorismul intrucat s-a stricat si am cautat pe toate caile ( internet , primarie , adesa ) aceasta fundatie pentru a scoate din circulatie masina. Intre timp mi-am schimbat si eu domiciliul. In iunie am primit citatie pentru tribunalul Suceava. Nu m-am prezentat la proces dar am trimis o scrisoare cu nedumerirea mea ( in momentul respectiv nu stiam ce doresc ). Saptamana trecuta am primit o recomandata prin care mi se comunica numarul de telefon al avocatei care se ocupa de acest dosar. Mi-a explicat ca actiunea in judecata priveste aflarea domiciliului actual al meu intru-cat vor sa inchida fundatia. Ca urmare a acestui fapt vor placutele de inmatriculare si actele autotorismului in prima faza. Apoi vor sa ajungem la o intelegere cu privire la achitarea taxelor si penalitatilor pentru ultimii 10 ani aferente autotorismului in cauza. Taxe care se ridica la 2300 RON. Daca nu achit aceasta taxa mi s-a spus ca o sa ma dea in judecata ca persoana fizica si ca vor castiga si o sa trimita executor judecatoresc , care nu stiu ce poate sa imi ia ( bunuri , casa )

Acum nu stiu ce sa fac. Sa le dau placutele de inmatriculare si actele masinii si apoi sa astept procesul sau ce pot sa fac ...
Buna ziua.

In cazul in care unitatea a lot foc si a fost distrusa in proportie de 100% se poate dispune somajul colectiv ?

Se pot aplica si salarii compensatorii ?

Locuiesc la ultimul etaj si am desfiintat aerisirea de la bucatarie. Vecinii de desupt vor sa ma reclame. Am intabulare facuta fara aerisire , toate aceste sunt facute de 4 5 ani . Pot fi tras la raspundere?