avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate ChivutaVoinea

Activitate ChivutaVoinea

Răspuns la discuția reclamatie politie
Multumesc pt raspuns!
Intentia mea era de a lua pozitie in fata acestor indivizi si de a diminua astfel de comportamente.
Singurele mele probe sunt acele convorbiri telefonice care nu stiu daca sunt sau nu acceptate.
Buna ziua,
Am primit un telefon de la un ins,fost muncitor in apartamentul meu,cu o propunere indecenta.La refuzul meu si ala auzul sotului la urmatorul apel a trecut la amenintari gen"te omor si pe tine si pe nevasta-ta". Am facut reclamatie la politie cu dorinta de a-l da in judecata,iar acestia imi recomanda sa raman doar la reclamatia facuta la politie deoarece nu as avea probe decat acele convorbiri telefonice.
Ce sanse as avea daca as merge in instanta ? Va multumesc!
Răspuns la discuția RADIERE AUTO
am o masina veche inscrisa in judetul de domiciuliu al parintilor.Intre timp ,mi-am schimbat adresa de domiciliu in alt judet.Pot radia masina in judetul unde locuiesc acum ?

multumesc!
soferul A produce un accident prin neasigurare la schimbarea benzii de mers.Acroseaza masina B care la randul ei acroseaza masina C si D .Masinile B,C,D rulau in aceeasi directie cu masina A.Din sens opus circula Masina E care intra si ea in coliziune cu masina A.
Am primit o citatie pt actiune in regres de la firma asiguratoare Casco a masinii E impotriva firmei asiguratoare RCA a masiniiA,firma ce "refuza nejustificat plata" reparatiilor in val.de aprox.47000 lei.Trebuie sa plateasca soferul A aceasta suma?
Multumesc!