victor sorin a scris:
Interesanta mentalitate ,.............ce spui se numeste ..... distrugere(cablu ) , evacuare abuziva (curent taiat ) , abuz de increderea (sfatul cu cheia rupta ) , etc va sint cunoscute aceste aspecte . Se poate juca firma de cablu si chiriasi cu aceste aspecte si final de cost tot propietarul o va primi . Asa ca .....
Mai vorbim cand o sa fiti si dvs in aceiasi situatie !
Dupa care :
- distrugere , nu se pune problema deoarece el este propietarul si ar trebuie sa isi raspunda singur pentru distrugerile facute :))
- evacuare abuziva, nu este cazul, contractul este expirat, se considera evacuare abuziva doar in cazul in care contractul era inca in termen iar chiririasul a fost de buna credinta platindusi chiria si toate datoriile la furnizori la timp
- abuz de incredere,
1, casa mea, usa mea, iala mea,
2. nu se pune problema, am incercat sa intru la mine in casa, s-a rupt cheia , imi schimb iala
lasa-i pe altii sa alerge sa se "joace" nu trebuie tu ca propietar sa stai sa alergi prin instanta daca vrei sa iti rezolvi problema , daca legea nu te apara ( in sensul ca nu iti rezolva problema la timp ) intoarce foaia, fa-l pe celalalt sa fie disperat sa isi rezolve problema
PS: ceea ce am spus eu se aplica bineninteles daca nu se poate rezolva problema in timp rezonabil pe cale amiabila sau legala
Sunt persoane pe lumea asta care nu inteleg decat 2 lucruri , Bataie sau Luatul cu Japca sa zic asa
Am fost chirias in tara si afara in foarte multe locuri ani buni de zile deoarece a tot trebuit sa ma mut cu serviciul si am intalnit si proprietari dusi cu capul , stiu foarte bine ce se poate face din ambele parti