avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Activitate adriancrs

Activitate adriancrs

Pe 30 decembrie 2011 am fost inregistrat de radar cu 107 km/h in localitate . nu am avut permisul la mine , iar politistul care m-a oprit , a spus ca voi primii acasa o instiintare cum ca am permisul suspendat si va trebui ca in termen de 5 zile de la primirea acesteia , sa predau permisul la politie. Nu am primit nimic de la politie si in 20 februarie 2012 am fost oprit in trafic si mi-a fost intocmit dosar penal , pentru conducere cu permisul suspendat . Sper sa ma ajutati cu un sfat , pentru ca nu stiu ce trebuie sa fac in continuare . Multumesc !
Discuție asigurari
Am facut rca in rate in 2010, am platit doar prima rata , iar acum mi-a venit citatie pentru ca m-au dat in judecata , sa le platesc si celelalte 3 rate. Masina este pe firma . Ce credeti despre aceasta situatie ?
am citit din nou pv si am constatat ca este trecut doar marca aparatului radar si nr. auto pe care este montat , nu apare si seria , iar la rubrica /mentiuni/ nu scrie nimic ,este doar semnatura mea . multumesc !
am semnat procesul verbal si am primit o copie . ma refeream la recomandata pe care o voi primii pentru a merge sa predau permisul la politie .
mi-a fost suspendat permisul pentru 107 km/h intr-o zona cu limita de 50 { movilita, ialomita] . era noapte, nu era ceata , ploaie, sau altceva . mcv-ul era in mers si venea din fata . credeti ca are rost sa mai fac contestatie ? nu am vazut nici o greseala pe p.v. daca nu iau recomandata [nu am avut permisul la mine cand m-au oprit] stiti daca si in cat timp se prescrie fapta contraventionala ? multumesc !