avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru depasirea vitezei legale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru depasirea vitezei legale

mi-a fost suspendat permisul pentru 107 km/h intr-o zona cu limita de 50 { movilita, ialomita] . era noapte, nu era ceata , ploaie, sau altceva . mcv-ul era in mers si venea din fata . credeti ca are rost sa mai fac contestatie ? nu am vazut nici o greseala pe p.v. daca nu iau recomandata [nu am avut permisul la mine cand m-au oprit] stiti daca si in cat timp se prescrie fapta contraventionala ? multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriancrs , utilizator 14:22, 3 Ianuarie 2012
Procesul verbal trebuie incheiat in 6 luni de la savarsirea faptei si trebuie comunicat in termen de o luna de la incheierea lui.
Daca nu o sa luati recomandata o vor comunica in localitatea de domiciliu si politia de acolo va proceda la afisarea lui daca nu o sa fiti gasit acasa (asta se intampla de regula).
am semnat procesul verbal si am primit o copie . ma refeream la recomandata pe care o voi primii pentru a merge sa predau permisul la politie .
am citit din nou pv si am constatat ca este trecut doar marca aparatului radar si nr. auto pe care este montat , nu apare si seria , iar la rubrica /mentiuni/ nu scrie nimic ,este doar semnatura mea . multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal rutier ContSters126583 ContSters126583 Am condus cu 63 km /h unde era limita de 50, in afara localitatii. Le-am cerut sa imi arate certificatul privind omologarea si verificarea metrologica a ... (vezi toată discuția)
Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
Agent circulație Puyan Puyan În urma cu cateva zile conduceam autoturismul pe drum public si la ieșirea dintr-o localitate pe lângă mine a trecut un echipaj de poliție . Am trecut ... (vezi toată discuția)