mi-a fost suspendat permisul pentru 107 km/h intr-o zona cu limita de 50 { movilita, ialomita] . era noapte, nu era ceata , ploaie, sau altceva . mcv-ul era in mers si venea din fata . credeti ca are rost sa mai fac contestatie ? nu am vazut nici o greseala pe p.v. daca nu iau recomandata [nu am avut permisul la mine cand m-au oprit] stiti daca si in cat timp se prescrie fapta contraventionala ? multumesc !
Procesul verbal trebuie incheiat in 6 luni de la savarsirea faptei si trebuie comunicat in termen de o luna de la incheierea lui.
Daca nu o sa luati recomandata o vor comunica in localitatea de domiciliu si politia de acolo va proceda la afisarea lui daca nu o sa fiti gasit acasa (asta se intampla de regula).
am citit din nou pv si am constatat ca este trecut doar marca aparatului radar si nr. auto pe care este montat , nu apare si seria , iar la rubrica /mentiuni/ nu scrie nimic ,este doar semnatura mea . multumesc !
Agent circulație
Puyan
În urma cu cateva zile conduceam autoturismul pe drum public si la ieșirea dintr-o localitate pe lângă mine a trecut un echipaj de poliție . Am trecut ... (vezi toată discuția)