avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Agent circulație
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Agent circulație

În urma cu cateva zile conduceam autoturismul pe drum public si la ieșirea dintr-o localitate pe lângă mine a trecut un echipaj de poliție . Am trecut uni pe lângă alți si la vreo 2 kilometri m-am trezit cu echipajul respectiv venind în spatele meu după ce sa apropiat în spatele meu a dat drumul semnalelor luminoase si am tras pe dreapta a venit la mine si a zis ca am fost luat cu aparatul radar cu 97 km în localitate la limita de 50 i-am dat actele după care cand a venit cu procesul verbal domnu agent mia dat dovadă conlocuitoare a parisului iar cand am citit am văzut că scria 107 km l-am întrebat dc cand ati luat actele ati zis 97 km si în proces scrieti 107km si imi zice nu-i treaba ta . Ai obiecti si i-am zis ca da si i-am zis ce obiecții am sa scrie si mia zis hai ca te înveți si mia bifat ca refuz sa semnez procesul verbal si a plecat cu el la masina si i-am zis nu imi dati sa semnez procesul verbal si mia zis hai sictir. Ce e de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 04:17, 2 Decembrie 2019
Așteptați sa va vina prin posta o copie a PV de contravenție.In maxim 15 zile puteți depune plângere contravențională împotriva PV la judecătoria de care aparține localitatea unde va scrie ca ați fost depistat având acea viteză. În principiu, dacă nu ați mai trecut prin asa ceva, e preferabil sa consultați un avocat. Aveți dreptul în plângere sa solicitați ca poliția sa depună la dosarul cauzei (va va fi trimisa o copie) proba video a faptei dvs. unde se va putea observa ce viteza a fost înregistrată, 97 sau 107.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Recomandarea mea e sa nu astepti sa ajunga. Cu seria de pe procesul verbal mergi si fa contestatie sa iti recuperezi permisul, pentru ca procesul verbal poate sa ajunga dupa o luna timp in care tu o sa ai permisul suspendat, daca s-a intamplat cum ai zis tu, fa contestatie si ia-ti permisul cat mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis 90 de zile alexandru19 alexandru19 am si eu o nelamurire,dak ma poate ajuta cineva cu un sfat.eu am carnet de 5 luni si nu mai am nici o alta abatere...mia fost suspendat permisul pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru depasirea vitezei daniz daniz Am fost surprins de un radar care era in mers pe un DN cu viteza de 117 km/h, pe motiv ca drumul era in lucru si era limita 50, problema este ca era un ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 2 ori in la interval de o zi Mihaitzuu Mihaitzuu Buna ziua. Acum 2 zile am fost prins de radar (masina neinscriptionata) cu 107 km/h in localitate, apoi a2a zi m-a oprit iar politia (echipaj din mers) tot in ... (vezi toată discuția)