avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate negostina

Activitate negostina

Buna ziua ,detin actiuni la o soc comerciala chiar de la inceput ,nu am primit niciodata nimic ,totusi as vrea sa stiu daca mai sunt valabile ,ce pot face cu ele ? mai sunt ele cotate mai au valoare?multumesc
Discuție insolventa
Daca o persoana fizica are un act de imprumut cu o alta persoana fizica ,daca nu se r

restituie in termen suma ,se poate cere direct la executor vanzarea partilior sociale a firmei ,bunurilor detinute de firma a celui imprumutat ?multumesc
Buna seara, in ce conditii si cine poate ridica un certificat constatator de la camera de comert?
Banca a vandut creanta , [firma de recuperari ]care are acum dreptul la executare ne cere sa mergem sa semnam ca suntem de acord cu executarea ,intrebarea este ?daca banca a vandut de ce mai este nevoie de acordul nostru ,?banuim ca ceva nu este totusi in regula cu aceste cesionari .
La executare silita ,banca va face o alta evaluare sau se ia in considerare evaluarea care s-a facut la acordarea creditului ? cum este corect? multumesc anticipat.
Răspuns la discuția executare silita girant
Multumesc ,dar si el are un apartament in gaj ,nu ca nu vrea sa achite nu poate asa o suma mare 1000eur inainte era 700 atat ar putea iar firma de recuperare cere toata suma nu vor negocieri ,este corect ,legal?
Buna ziua, ma bucur ca pot adresa aceasta intrebare pt ca nu mai stiu unde sa ma adresez sper din inima sa aflu un raspuns corect sa pot lua o decizie ,multumesc .
in anul 2007 am garantat pt un credit de nevoi personale unui prieten cu casa ,teren anexe cu tot ceea ce avem ,dupa un an si ceva cand banca a marit rata nu au mai putut plati au discutat cu banca care nu a vrut sub nici o forma sa reduca din rata ,si asa au inceput problemele s-a platit mai putin apoi deloc ,dar intre timp banca a vandut creanta noi girantii nu am fost instintati ,acum suntem cu firma de recuperare pe noi ne ameninta cu executarea ,suntem 6 persoane care riscam safim dati afara ,pot sa ne execute fara o evaluare a bunurilor cand s-a facut creditul era o valoare pot merge pe aceeasi suma ? nu putem face nimic ?legal s-a procedat ?eu stiu o vorba ,prostii isi merita soarte ,am vrut sa ajutam acum suntem in pragul disperarii ,ce pot face ?am putea cere sa schimbam ipoteca cu un alt bun ?banca spune ca nu mai are treaba cu noi ne trimit la firma de recuperare.nimic nu se poate ./multumesc:(