Boala este IREVERSIBILA deci ce sanse de viata mai au cei ca mine?Eu consider aceasta lege o CONDAMNARE LA MOARTE,deoarece fiind inafara Societatii nu mai avem nici un drept fiindca nu ne incadram nicaieri.Mai bine sa dea legea cu EUTANASIEREA ca tot aia este.Daca nu mai poti munci si nu esti asigurat nu ai nici un drept iar CONSTITUTIA prevede ca orice persoana are drepturi GARANTATE, CARE NU SE REGASESC NICAIERI cum au fost votate aceste legi?Nu este corect dar totusi ce sanse mai am eu?Poate SINUCIDERE?
Medicii stiu asta dar de frica sa nu-si piarda posturile tac din gura si dau vina pe lege.O lege care condamna o multime de oameni ca eu nu sunt singurul.Sunt sute care nu stiu ce este INTERNETUL si cum sa-si spuna necazurile.Dar asta este.Nu trebuie sa murim cind vor GUVERNANTII.Voi cere HELP INTERNATIONAL LA TOATE FORURILE INTERNATIONALE,si la tv-urile de afara le voi posta ca in Romania se practica GENOCID mascat prin Lege ca asta e.Sa vina sa citeasca legile noastre si sa spuna ca nu este adevarat.Unde sunt Drepturile OMULUI la care Romania a semnat?
P,S. Imi cer scuze de limbaj dar sunt foarte suparat din cauza situatiei fara nici o iesire din acest cerc vicios.Cu multa stima....Oricum nu aveti ce raspuns sa-mi dati la cele de mai sus Cu Bine
Normal trebuie sa duceti Contractul de Vinzare-Cumparare si vedeti sa fiti cu impozitul pe masina platit la zi.Totusi cel care a cumparat-o are obligatia sa o radieze la Politie cind face noua inscriere ptr.nr.noi,si sa va trimita hirtia prin care este radiata din circulatie pe nr.vechi.
Termenul este de 30 zile altfel nu mai poate circula cu nr.Dv.I se ridica talonul daca este prins si o amenda destul de mare.Succes.
Am depus dosar de acordare grad handicap la DGSAPC sect 6 cu toate actele cerute si dupa 35 zile primesc negare ca nu ma regasesc in legea762/31/08/2007 al MMFES SI ORDINUL 1922/19/11/2007 AL MSP.Culmea e ca in acest ordin ma regasesc la Litera D Afectiuni respiratorii (eu am BPOC cu insufucienta respiratorie Grava cu Oxigenoterapie la Domiciliu) deci nu am cum iesi din casa fara aparatul de oxigen.Desi trebuia conform legii evaluarea expertizei sa fie facuta la Domiciliu eu fiind Netransportabil,nu a venit nici o Comisie acasa.Acum Va intreb: In lege este stipulat la alin.de mai sus ca Persoanele pina la 23 de ani beneficiaza de handicap cu Boala mea.Eu daca am 60 ani si sunt bolnav de aceeasi boala de ce nu ma incadrez?Este vreo diferenta intre un Tinar si Batran vorbim din punctul bolii care este aceeasi la cei 2.Nu sunt lamurit.Mi sa spus ca este boala, nu handicap.Dar cei pina la 23 de ani si peste inseamna ca nu sunt bolnavi si atunci de ce primesc gradul si pers.mai in varsta nu?Legea nu este pentru toti?Astept o lamurire va rog. Numai la noi Legile sunt pentru prosti desteptii le ocolesc. Va multumesc f mult.Cu stima...
Nu este adevarat Eu cu Decizie data de Medicul de la Expertiza : Invaliditate GR1 cu insotitor cu pierderea totala a capacitatii de munca ,mi sa refuzat Decizia de pensionare, pe motiv ca nu ma incadrez la minimum 15 ani de cotizatie conform legii cu toate ca ma incadrez si la Conditii Speciale conform anexa 3.Dar totul este facut sa nu ne mai dea o amarita de pensie ca sa nu mai supravietuim.E trist dar este adevarat.Nu cred ca se va rezolva decit la CEDO si Statul sa dea despagubire pe toti anii munciti cu dobinda de 300%,asa ar trebui sa facem toti.Stiu pe cineva care a castigat procesul si i sa dat si despagubiri si retroactiv.SA TRAITI BINE DOMNULE BASESCU-CEAUSESCU!!!=D>
M-am imbolnavit de BPOC care este ireversibila nu cred ca voi trai mai mult de 1 an poate 2 deoarece este mai periculoasa decit cancerul si nu se vindeca se amelioreaza.Conform statisticii Europene media de viata este undeva intre1-3 ani cu conditia sa te tii de tratament care costa undeva la 360.Lei /luna.
Am depus actele ptr.pensionare Invaliditate si dupa 100 zile mi-a venit raspunsul Respingere pensionare ptr.ca nu am decit 13 ani,4 luni,si 12 zile si nu ma incadrez conform legii.Acum daca nu mai am nici un drept ce sa fac?Sa ma sinucid spre satisfactia Iubitilor Conducatori ca scapa sa mai dea o pensie in plus, parca ar da din banii lor nu din banii care mi s-au retinut toti anii de munca.Nu am nici un venit social nu sunt nici macar Handicapat cu toate ca se incadreaza la Handicap Accentuat si conform noii legi nu stiu cum va apecia Comisia de Expertiza daca eu sunt pe oxigen la domiciliu 16 din 24,fapt ptr.care nu pot iesi din casa sunt ca la puscarie in casa mea unde nu pot sa stau, stai 1 luna dar nu la nesfirsit.Daca m-am imbolnavit ce sa fac? Te poti imbolnavi la comanda? Bun.Nu mai pot lucra,nu primesc nici un ajutor,nu am pensie,Nu mai pot cumpara medicamente,aparatul de oxigen costa bani lunar (este inchiriat) ce pot sa fac in conditiile date? Nu am voie nici sa cersesc ca este infractiune.Dati-mi un sfat ce pot sa fac inafara de a muri? Multumesc anticipat prt.Raspunsuri#-o