avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate kokoshocate

Activitate kokoshocate

exact. ma gandeam si eu la posibilitatea asta.

Nu ati gasit pentru ca nu exista un astfel de termen limita.
Un punct de lucru se deschide pe perioada efectuarii anumitor lucrari, care se pot finaliza in 6-8-N luni.
Poate fi o gaselnita a locatorului sa va forteze sa incheiati contractul pe o perioada mai mare, dar nu cred ca ORC-ul i-a imputat ca termenul este prea scurt.
Salutare,

As dori sa stiu, in cazul in care exista asa ceva, care este durata minima, ceruta de ONRC, ce trebuie sa fie stipulata in contractul de inchiriere spatiu in contextul deschiderii unui punct de lucru.

Nu am auzi pana acum de asa ceva si nu cred ca exista, am cautat peste tot si nu am gasit informatii referitoare la asta.

Mentionez ca am incheiat un contract pe 6 luni cu sublocatarul si mi-a spus ca la Registru i s-a precizat ca termenul este "prea scurt"... nu stiu ce inseamna prea scurt, prea lung in viziunea lor. oricum la ei totul e relativ.

va multumesc!
Paste Fericit pt cei ce-l sarbatoresc maine :yeah:

carmen01011958 a scris:

Da se poate circula cu masina, ea nu este radiata doar scoasa din evidenta fiscala a unui proprietar. Dar noul proprietar trebuie sa se duca sa o declare la directia fiscala din cadrul primariei localitatii unde are domiciliul.

Bun, bun, bun. Si daca nu are fisa fiscala de la primul proprietar? Si nici macar nu stie daca masina mai este in evidenta?

LIVIU NISTEA a scris:

Daca masina a fost vanduta cu acte legale trebuia radiata de la circa financiara si de la Politie.Fiind radiata nu poate circula pe drumurile publice.

masina a fost vanduta cu contract de vanzare-cumparare (mentionez ca a fost nevoie sa se faca un contract cu prop din talon, desi acesta nu mai avea masina de cativa ani)... de aceea zic ca nu se mai poate da de prop initial (si banuiesc ca nu este atat de tamp sa tina o masina cu motor de 2.5 la impozit, asa aiurea...)
As dori sa stiu ce se intampla daca o masina a fost vanduta (si trecuta eventual prin mai multi proprietari), iar prop initial nu a scos-o la momentul respectiv de la impozit, insa o face dupa ceva timp. Masina aceea poate circula fara sa mai fie in evidenta Finantelor?
Stie cineva daca agentii economici ce desfasoara activitati de colectare a deseurilor feroase mai sunt obligati sa elibereze adeverinte de primire si plata in momentul colectarii de la persoane fizice?

Mentionez ca va adresez aceasta intrebare deoarece eliberarea adeverintelor de primire si plata se facea in baza OUG 16/2001, L 465/2001. Insa noua lege in domeniu - 211/2011 - a abrogat actele normative de mai sus si nici nu pomeneste ceva de aceste adeverinte.
Ma ajuta cineva cu o lamurire, va rog? Este silogismul meu incorect?

Multumesc!