avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se poate circula cu un vehicul scos de la circa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se poate circula cu un vehicul scos de la circa financiara?

As dori sa stiu ce se intampla daca o masina a fost vanduta (si trecuta eventual prin mai multi proprietari), iar prop initial nu a scos-o la momentul respectiv de la impozit, insa o face dupa ceva timp. Masina aceea poate circula fara sa mai fie in evidenta Finantelor?
Da se poate circula cu masina, ea nu este radiata doar scoasa din evidenta fiscala a unui proprietar. Dar noul proprietar trebuie sa se duca sa o declare la directia fiscala din cadrul primariei localitatii unde are domiciliul.
Daca masina a fost vanduta cu acte legale trebuia radiata de la circa financiara si de la Politie.Fiind radiata nu poate circula pe drumurile publice.
carmen01011958 a scris:

Da se poate circula cu masina, ea nu este radiata doar scoasa din evidenta fiscala a unui proprietar. Dar noul proprietar trebuie sa se duca sa o declare la directia fiscala din cadrul primariei localitatii unde are domiciliul.

Bun, bun, bun. Si daca nu are fisa fiscala de la primul proprietar? Si nici macar nu stie daca masina mai este in evidenta?

LIVIU NISTEA a scris:

Daca masina a fost vanduta cu acte legale trebuia radiata de la circa financiara si de la Politie.Fiind radiata nu poate circula pe drumurile publice.

masina a fost vanduta cu contract de vanzare-cumparare (mentionez ca a fost nevoie sa se faca un contract cu prop din talon, desi acesta nu mai avea masina de cativa ani)... de aceea zic ca nu se mai poate da de prop initial (si banuiesc ca nu este atat de tamp sa tina o masina cu motor de 2.5 la impozit, asa aiurea...)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala ramybugh ramybugh Buna ziua am si eu o nelamurire! Am cumparat recent o masina de la niste tipi care nu erau proprietarii masini din acte doar pe hartiile de vanzare ... (vezi toată discuția)