avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Activitate crisoprea

Activitate crisoprea

din cate stiu, e un fel de "must have", un obicei impamantenit - facturile nu mai este obligatoriu sa aiba stampila inca de foarte mult timp. daaaar.... e mai bine si mai sigur, ca si utilitate, sa ai stampila
sper sa nu zic prostii, dar ca si II, fata de PFA, ai posibilitatea sa iti alegi mai mult de 3 CAEN-uri.
ok, stiu ca poate suna aiurea, insa firma care elibereaza adeverinta trebuie sa aiba ceva special (fiscal, juridic, in materie de resurse umane), vreun caen ceva pentru a sustine practica mea?
e perfect, multumesc frumos
as putea insa sa obtin o adeverinta de practica de 2 ani in firma, special in activitatea de turnat lumanari si producere de marturii. ar fi ok?
pentru atestat/adeverinta de ucenic trebuie sa ma angajez 12 luni minim. n-am cum....
din pacate, se pare ca varianta "Mai puteti sdolicita de la primarie un certificat de notorietate in aceasta activitate." nu se poate aplica pentru bucuresti
am sunat si la sector 6, si la pmb... acum incercam la camera de comert pentru curs sau atestat pentru codul de meserie.
iar despre bani - tocmai aici e problema. nu dispun chiar de orice suma de care sa-si bata joc statul. vreau sa incerc variante corecte, dar fara cheltuieli suplimentare pe care nu le pot sustine.
multumesc mult pentru promptitudine.

despre restul de caen-uri, pentru vanzarea la targuri si prin lant de distributie ce as putea gasi sa se poata incadra in diploma de licenta? e vorba de comertul cu amanuntul 4789-Comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor produse si 4799-Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor
nu de alta dar mai mergem la targuri....
buna ziua, am o mare nedumerire: vreau sa infiintez o ii (verificat disponibilitate, dosar aproape complet) si ma lovesc de atestarea sau justificarea cu act a activitatii: productie de lumanari, marturii, decoratiuni. Nu exista cursuri, primaria de sector 6 nu da astfel de acte (se practica in provincie!!), UCECOM nu are asa ceva, juristul de la registrul comertului a ridicat din umeri.
Diploma de facultate (management turistic si comercial) nu imi acopera (in acceptiunea lor) decat vanzarea prin case de comenzi si Internet. Insa eu particip la targuri, imi fac retea de distributie cu magazinele specializate... Ce pot sa fac in materie de diploma? si caen?
am mai adaugat in formular 4778, 4775, 2042 (produse cosmetice - de unde diploma? aceeasi problema).
multumesc anticipat