avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am nevoie de stampila la Intreprindere Individuala?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am nevoie de stampila la Intreprindere Individuala?

Buna ziua,
Am facut un contract si o factura (trebuie sa ma plateasca) cu o persoana juridica si mi-a spus ca nu mi-am pus stampila. Dar eu sunt Intreprindere Individuala si la Registrul Comertului nu am avut nevoie decat de specimen de semnatura.
Deci, trebuie sa-mi fac stampila pentru contract si factura pentru ca nici nu stiu daca e legal din moment ce la Registrul comertului nu am inregistrata nicio stampila.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: crisoprea , utilizator 15:19, 18 Ianuarie 2012
La registrul comertului doar va autorizati. Cu o copie dupa CUI mergeti si va faceti stampila, e absolut obligatorie!
din cate stiu, e un fel de "must have", un obicei impamantenit - facturile nu mai este obligatoriu sa aiba stampila inca de foarte mult timp. daaaar.... e mai bine si mai sigur, ca si utilitate, sa ai stampila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specimen de semnatura admnistrator legalizat Loredanna Loredanna Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie, care puteti si aveti timp. Pentru legalizarea notariala a specimenului de semnatura Administrator este ... (vezi toată discuția)
Specimenul de semnãturã al traducãtorului la notar CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 daca o firma de traduceri are nevoie ca un colaborator sa depuna specimenul de semnatura la notar, cui ii revine obligatia de plata a acestui act la notar , ... (vezi toată discuția)