avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale specimen de semnatura admnistrator legalizat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

specimen de semnatura admnistrator legalizat

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu o informatie, care puteti si aveti timp.

Pentru legalizarea notariala a specimenului de semnatura Administrator este nevoie de contractul de inchiriere a sediului sau a spatiului de productie care va fi administrat?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:33, 9 August 2012
Nu.
De contracte aveti nevoie numai la reg. comertului, nu si la notar.
Aveti nevoie de CUI, carte identitate si stampila societatii daca sunteti administrator deja, daca urmeaza sa acceptati mandatul de adminsitrator nu va trebuie stampila firmei veti da in nume propriu si se va depune la Registrul Comertului. Declaratie este fie autentica fie legalizare de specimen de semnatura , ambele date in fata notarului.
va multumesc amndurora pentru raspunsul prompt
Daca se da specimenul la registrul comertului, in fata directorului sau a persoanei desemnate este gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere administrator / asociat la infiintarea s.c. m0nique m0nique In vederea infiintarii unei societati comerciale, declaratia pe proprie raspundere referitoare la conditiile legale pentru detinerea calitatii de administrator ... (vezi toată discuția)
Patron strain (usa) mariusgrr mariusgrr Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am un prieten cetatean american care locuieste in USA si nu poate venii in Romania prea des... Exista vreo posibiliate sa ... (vezi toată discuția)