avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie pe proprie raspundere administrator / ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie pe proprie raspundere administrator / asociat la infiintarea S.C.

In vederea infiintarii unei societati comerciale, declaratia pe proprie raspundere referitoare la conditiile legale pentru detinerea calitatii de administrator / asociat trebuie legalizata sau este suficienta semnatura privata? Fiecare din asociati trebuie sa depuna aceasta declaratie sau doar administratorul?
Dar specimenele de semnatura?
Cel mai recent răspuns: SimonaMihailescu , utilizator 15:09, 11 Octombrie 2012
Declaratiile pe proprie raspundere referitoare la conditiile legale pentru detinetea calitatii de adminsitrator/asociat trebuie sa fie sub una dintre urmatoarele forme:
- autentificata
sau
- atestata de avocat
sau
- data in fata referentului de la Registrul Comertului.

Fiecare asociat trebuie sa dea declaratia.

Specimenele de semnatura pot fi date:
- doar in fata unui notar public sau in fata referentului de la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in romania cetatean strain anto_riana anto_riana Buna ziua.vreau sa siu ce trebuie sa faca un cetatean italian ca sa poata deschida o firma in romania si ce acte are nevoie. va multumesc (vezi toată discuția)
Numire administrator care nu e si asociat in firma raluca ionita raluca ionita Buna ziua, As aprecia foarte mult daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari referitoare la cazul unui SRL cu 2 asociati, dintre care actualmente unul e ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)