Buna ziua. as dori sa stiu si eu daca dupa ce am terminat facultatea de drept as putea sa ma angajez ca si jurist la o primarie, care ar fi conditiile, este necesar un concurs. Trebuie sa fiu consilier juridic sau se poate ca si simplu jurist.
Cand am mentionat timpul de 3 ani, ma refer strict la durata in care poate fi atacata vanzarea, nicidecum la prescriptia datoriilor.Va rog, cititi cu atentie!Multumesc!
Fiind vorba de executare silita, si ma refer in cazul acesta in care firma nu are bunuri, deci ANAF nu isi poate indestula datoria, merge pe bunurile din patrimoniul personal. Acum daca nici bunuri personale nu mai am pentru ca le-am vandut copiilor, ma intreb daca se poate ataca aceasta vanzare-cumpărare?
Chiar daca a trecut ceva timp de la vanzare-cumpărare?Este cumva o limita de timp, de gen 3 ani sau mă înşel?Ori trebuia făcută vânzarea către altcineva, din afara familiei?Multumesc!
Buna seara, am o nelamurire, avand o datorie catre ANAF, administrator al unei firme fiind, nu am am nici un bun pe numele meu, înstrăinându-le pe toate către copii, ar putea fi acestea urmărite de către ANAF? Dacă da, în ce conditii?E vorba de timp sau de nişste bunuri cu regim special?(casă, pământ).Mulţumesc anticipat!
"Cand si cum" poate interveni prescriptia unei cereri de chemare in judecata?Cum ne putem da seama ca aceasta a fost initiata dupa trecerea termenului prevazut de lege in acest sens?
In cazul in care decid sa ma reprezint singura in instanta,dupa ce am primit o cerere de chemare in judecata care sunt mai exact, pasii care trebuie urmati de catre parat?