avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatiile paratului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatiile paratului

In cazul in care decid sa ma reprezint singura in instanta,dupa ce am primit o cerere de chemare in judecata care sunt mai exact, pasii care trebuie urmati de catre parat?
Cel mai recent răspuns: lore1989 , utilizator 18:42, 9 Ianuarie 2012
depinde de caz....in principiu paratul trebuie sa formuleze intampinare, sa administreze pobe in favoarea sa....poate face si cerere reconventionala, daca are pretentii la randul sau...procesele sunt proceduri specilizate, nu v apoate oferi nimeni un panaceu universal...pentru asta avocati si se termina o facultate de drept
Numai faptul ca nu stiti ce sa faceti ar trebui sa va conduca spre angajarea unui avocat. Trebuie sa formulati intampinare, reconventionala poate, sa ridicati si sa raspundeti la exceptii si multe altele.
Ok, multumesc pentru raspunsuri.Am inteles se alcatuieste intampinarea, nu am inteles daca probele se depun odata cu intampinarea ori cand?
Ce probe sa depuneti?
probele cu care ma apar impotriva acuzatiilor paratului, respectiv inscrisuri.

Alte discuții în legătură

In atentia domnilor juristi cu experienta sunt economista si novice in materie de drept.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o intampinare? (vezi toată discuția)
Pentru proces!!! ContSters106188 ContSters106188 Ce inseamna termen cu intampinare??? Multumesc! (vezi toată discuția)
Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)