Buna ziua.
Ma numesc Florin Florea si din anul 2011 sunt pensionar militar pt limita de varsta.
Din acelasi an sunt cadru didactic la o universitate particulara.
Intrebare : de ce sunt obligat sa platesc contributia de sanate de DOUA ORI si la pensie si la salariu, in total 11% ceea ce inseamna aproape 500 si ceva de lei ?NU am aceleasi obligatii de 5,5 % ?
Va multumesc,
Cu stima, Florin Florea
Buna seara,
Asociatia noastra de proprietari este formata din proprietarii - locatari a 2(doua) blocuri.
Peste 75% din proprietari doresc ca actuala asociatie sa se "dizolve" si fiecare bloc sa aiba asociatia sa.Mentionez ca, fiecare bloc are cate o singura scara.
Va rog sa ne spuneti, care sunt "pasii" necesari "dizolvarii" acestei asociatii si ai infiintarii a 2 (doua) noi asociatii (una pt. fiecare bloc)
Cu multumiri,
Florin Florea
In urma cu un an am infiintat un "Cabinet medical veterinar", dar din anumite motive acesta nu a functionat.
Intrebari:
Sunt obligat sa platesc impozit chiar daca nu am avut activitate?
Pot sa-l mai pastrez in continuare, chiar daca nu am activitate?
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri.
Buna ziua.Am fost militar si am iesit la pensie pt limita de varsta(cu stagiu complet de coizatie si ca militar) in anul 2011.Doresc sa stiu daca in anul 2012 beneficiez de salarii compensatorii conform legislatiei in vigoare.Va multumesc.