avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate Raulll

Activitate Raulll

AM INTELES< MULTUMESC FRUMOS
se putea ataca in istanta procesul vrebat dupa 15 zile de la data primiri, acele 15 zile au trecut de mult, deci nu cred ca mai sunt sanse de a ataca in instanta, eu vreau sa o radiez, nu-mai cum am mentionat mai sus nu am certificatul, care sunt demersurile?
cum pot radia un autovehicul din circulatie fara a avea certificatul de matriculare, acesta fiid retinut de catre R. A. R.
si raspusul avocatului de mai sus ce vrea sa insemne? atunci primesc permisul?
tot cautand pe internet am gasit "Art. 116. - (1) Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătoreşti de condamnare pentru una dintre faptele prevăzute la art. 114 alin. (1) şi la art. 115 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, după caz, dacă a intervenit una dintre situaţiile următoare:
a) au trecut 6 luni de la data executării pedepsei amenzii sau a pedepsei în regim de privare de libertate ori la locul de muncă" de ce nu ma incadrez aici?
BUNA. In urma unui evenimet rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane y, instanta hotareste: ,,In baza art. 184 alin. 2 si 4 cod penal prin schimbarea incadrari juridice din infractiunea prev. de art. 184 alin. 1 si 3 cod penal, in temeiul art. 334 cod. procedura penala, cu aplicarea art. 74,76 alin. 1 lit. e cod penal, condamna pe inculpatul x , fara antecedente penale pentru safarsirea infractiuni de vatamare corporala din culpa, la 1000 lei amenda penala. dupa cele metionate mai sus va rog frumos sa imi explicati si mie dupa cat timp pot sustine un nou examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere. si daca este necesar sa fac din nou scoala de sofer.
buna, avand o masina pe numele meu, dando la 1 prieten , a facut un accident, cineva va plati RCA-ul mai mare atat eu cat si cine a produsc accindetul? sau daor cel care a facut accidentul? sau eu , masiinda fiind pe numele meu?
multumesc de sfaturi, mai am o nelamurire. PE DATA DE 8. DECEMBRIE 2011 AM FOST OPRIT IN TRAFIC DOVADA FIIND VALABILA 15 EXPIRAND PE DATA DE 22.12.2011, IN ACEASTA SITUTIE MAI ESTE O PORTITA DE A FACE CONTESTATIE? AVAND IN VEDERE K AU TRECUT MULTE ZILE.
circuland pe un drum national, am fost oprit in trafic de catre R.A.R , care fara aparatura omologata, doar cu un simplu cric imi verifica masita!:, sistemul de directie, sistemul de iluminta, evacuare, la care constata ca sunt probeleme grave la sistemul de directie doar cu o simpla impingere a roti in stanga si indreapta, sunt probleme si la sistemul de iluminare, probleme cu cauciucul dreapta fata ( afara nefiind zapada, polei, ghetus). In cele din urma ma aleg cu o amaneda contraventionala, cu retinerea talonului, si cu supendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 zile. MASINA NEFIIND A MEA, INTREBARE ESTE SUNT SANSE DE A RECUPERA PERMISUL, TALONUL, CHIAR SI AMENDA.