avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Platesc mai mult RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Platesc mai mult RCA

buna, avand o masina pe numele meu, dando la 1 prieten , a facut un accident, cineva va plati RCA-ul mai mare atat eu cat si cine a produsc accindetul? sau daor cel care a facut accidentul? sau eu , masiinda fiind pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 22:41, 23 Ianuarie 2012
Dumneavoastra platiti mai mult la RCA la viitoarea polita de asigurare. Baza de date va recunoaste automat seria de sasiu a masinii si astfel se va aplica sistemul malus pentru daunele anterioare..... pe langa faptul ca pierdeti reducerea pentru perioade succesive fara daune vi se mai adauga si clasa de malus astfel platind semnificativ mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus rca nutyca_71 nutyca_71 Buna ziua, am si eu o nelamurire,ma puteti ajuta? La masina veche am avut bonus B13 (la rca)in timp ce la masina noua am luat-o de la B0.La masina veche nu am ... (vezi toată discuția)
Clasa bonus lorette2013 lorette2013 Buna ziua, cand am avut un accident aveam clasa de bonus B3, acum la reinoire imi da B6? Nu trebuia sa scada? Sau e o greseala din CEDAM? Dar trebuia macar B4 ... (vezi toată discuția)
Polita rca cu malus cole10 cole10 Buna ziua! Am nevoie de un sfat in privinta politelor RCA. Acum mai bine de 2 ani, in septembrie 2009 am avut un accident foarte usor, eu fiind vinovatul. ... (vezi toată discuția)