avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate edylll

Activitate edylll

persoana in varsta a decedat iar persoana cara ia administrat fiu greu de precizat daca avea discernamant si posibil la cerere
buna ziua, o persoana administreaza unei persoane in varsta medicamente [codeina si diazepam] considerate droguri de risc si de mare risc conf tabel 2 si 3 din legea 143/2000 fara acordul medicului curant batranul fiind in spital si contraindicate tratamentului din spital acesta cade in spital si decedeaza[taumatism cerebral] intrebari; a cui este responsabilitatea ? cum se face incadrarea in n c p fapte penale si articole? multumesc anticipat
buna ziua,la decesul parintilor din 2 frati unul a deschis succesiunea la notariat obtinand certificatul de mostenitor pe numele lui nedeclarandul si pe celalalt frate acesta fiind plecat din tara. dupa 2 ani acesta revine si afla acest fapt si se adreseaza instantei de judecata pt. anularea certificatului de mostenitor sire cunoasterea calitatii de mostenitor. Intrebari ; 1-dupa anularea in instanta se reia dezbaterea masei succesorale la notariat sau se elibereaza alt certificat de mostenitor cu cei 2 mostenitori? 2- dupa 2 ani de la deces am inteles ca se impoziteaza mostenirea cine si cum se impoziteaza in cazul acesta? Va multumesc anticipat
buna seara! mama a decedat in martie 2012 si fratii mi-au ascuns aceasta,au facut
dezbaterea mostenirii in mai 2012 eu am aflat in luna noiembrie a.c. mai pot deschide actiune penala pt. fals in feclaratii (au declarat la notariat ca nu maiexista mostenitori cu martori) si actiune civila pt. anularea certificatului de mostenitor. exista un termen in care pot intenta aceste actuni?
Răspuns la discuția constructii mai vechi de 5 ani
certificatul de urbanism a expirat acum 4 ani si cand am fost sa-l reinoiesc mi s-a spus sa astept sa se emita P UG. Acum am obtinut un alt certificat de urbanism pe care scrie de intrare in legalitate. problema e ca proiectul a fost pt constructie agrozootehnica si casa este D P M trebuie modificat proiectul sau altul

Răspuns la discuția constructii mai vechi de 5 ani
nu. in moldova
o casa construita acum 5 ani fara autorizatie de constructie se poate intabula? Mentionez ca nu s-a eliberat autorizatia de constructie deoarece a durat 2 ani intabularea si 3 ani trecerea terenului din extra vilan in intravilan. cum pot intra in legalitate mai repede? multumesc
pot angaja pe pfa? ce contributii trebuie sa platesc pt un angajat si daca e real daca angajez o persoana peste 45 ani somer am beneficii si anume care ar fi multumesc
Discuție pfa
vreau sa deschid pfa cu obiect de activitate curierat cu masina proprie. Deducerea la carburanti e de 50% ? cum inregistrez masina pe pfa? la constituire? multumesc anticipat
va multumesc