avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in declaratie

buna seara! mama a decedat in martie 2012 si fratii mi-au ascuns aceasta,au facut
dezbaterea mostenirii in mai 2012 eu am aflat in luna noiembrie a.c. mai pot deschide actiune penala pt. fals in feclaratii (au declarat la notariat ca nu maiexista mostenitori cu martori) si actiune civila pt. anularea certificatului de mostenitor. exista un termen in care pot intenta aceste actuni?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:20, 28 Decembrie 2013
Puteți depune plângere, infracțiunile de fals nu au termen pentru depunerea plângerii,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mamymeu82 mamymeu82 mama mea a decedat in dec 2010,atunci tatal meu si doi frati au fost la notar si au facut succesiune,suntem 5 frati de toti ce s a intamplat cu partea noastra ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala fara unul dintre mostenitori ContSters61389 ContSters61389 Tatal si fratele meu au deschis succesiunea in urma decesului mamei mele fara sa ma anunte. Au facut dezbaterea succesorala fara sa ma citeze. Intentia mea ... (vezi toată discuția)
Succesiune ilegala din punctul meu de vedere roibu_nicoleta roibu_nicoleta in anul 2009 socrul meu a decedat iar soacra mea in anul2010 a dezbatut mostenirea fara a-l declara si pe sotul meu. A dezbatut mostenirea doar intre ea si ... (vezi toată discuția)