avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Activitate bryana46

Activitate bryana46

Buna ziua,in primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si vin din nou cu o intrebare. Am un magazin alimentar deschis si as dori sa imi deschid si doua baruri,unul in aceeasi cladire cu magazinul pe aceeasi adresa si unul intr-un sat invecinat. As vrea sa stiu cat ma costa infiintarea unui nou punct de lucru si declararea la registrul comertului al celor doua baruri... Va multumesc anticipat si astept raspuns
Buna ziua numele meu este Loredana si am o intrebare. Am un magazin alimentar deschis intr-un spatiu inchiriat dar folosesc doar jumatate de spatiu. Intrebarea mea este daca pot pe acel spatiu care nu il foosesc sa deschid un bar,trebuie sa fac un alt punct de lucru? Mentionez ca este pe aceeasi adresa doar ca cladirea este foarte mare si am impartit-o in doua spatii. Am inteles ca pt bar am nevoie de o noua casa de marcat. Va mumltumesc anticipat si astept raspunsurile dumneavoastra...
Buna ziua,ma numesc Loredana si as avea o intrebare. De curand am deschis un mic magazin alimentar si intrebarea mea este la cat timp de la deschiderea acestuia au voie cei de la politie si de la garda sa vina in control. Stiu ca in trecut nu aveau voie mai repede de 6 luni sa vina dar acum nu mai stiu. Va multuesc anticipat si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia.