Buna ziua,in primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si vin din nou cu o intrebare. Am un magazin alimentar deschis si as dori sa imi deschid si doua baruri,unul in aceeasi cladire cu magazinul pe aceeasi adresa si unul intr-un sat invecinat. As vrea sa stiu cat ma costa infiintarea unui nou punct de lucru si declararea la registrul comertului al celor doua baruri... Va multumesc anticipat si astept raspuns
In situatia in care Dvs. veti redacta hotararea Adunarii generale a asociatilor si contractul de inchiriere/ comodat pentru spatiul in care veti deschide sediul secundar, veti mai avea de plata doar taxele ORC -aprox. 200 lei.
Aici mai puteti adauga si 20 lei taxa OCPI pentru eliberare extras CF de informare.
Parerea mea este ca daca deschideti doua baruri, in doua imobile diferite, la unul din ele existand deja un punct de lucru inregistrat pretul este ceva mai mare, respectiv cam 280 ron. Pe langa cererea de inregistrare veti completa o declaratie model 2 pentru noul punct de lucru si o declaratie model 3( modificatoare) pentru imobilul unde aveti magazinul, in care veti insera obiectele autorizate existente( daca mai functioneaza magazinul alimentar) si in plus codul CAEN pentru baruri.
Punct de lucru
sanda37
avand un srl magazin mixt cu punct de lucru ,as dori sa mai deschid un punct de lucru in alt sat din apropiere. ce trebuie sa fac ? unde trebuie sa merg si ... (vezi toată discuția)