avand un srl magazin mixt cu punct de lucru ,as dori sa mai deschid un punct de lucru in alt sat din apropiere. ce trebuie sa fac ? unde trebuie sa merg si ce acte sa mai scot? va multumesc anticipat!
trebuie sa va prezentati la oficiul registrului comertului din judetul respectiv . sa aveti contractul de inchiriere sau comodat dupa caz pt urmatorul punct de lucru,o hotarare a asociatilor cu privirea la deschiderea noului punct de lucru si veti completa la registru cererile de deschidere si autorizare
Pentru deschiderea celui de al-2-lea sediu secundar, va prezentati la ORC in raza teritoriala a careia este inregistrata societatea comerciala (cu sediu principal).
Ulterior, va prezentati la Administratia financiara in raza teritoriala a careia se afla sediul secundar 2 , pentru inregistrarea fiscala a acestuia.
Pentru a fi in deplina legalitate, de la Primaria din localitatea unde va functiona sediul secundar 2 veti obtine, in final, autorizatia de functionare si fisa de valabilitate.
Veti avea nevoie de un registru de control al sediului secundar 2; de asemenea, veti avea nevoie si de fiscalizarea unei case de marcat pentru acest sediu.
Autorizare mediu
catalin2012
Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)
Punct lucru
anamariacelik
buna ziua
am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj.
ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)