avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare punct de lucru

Buna ziua numele meu este Loredana si am o intrebare. Am un magazin alimentar deschis intr-un spatiu inchiriat dar folosesc doar jumatate de spatiu. Intrebarea mea este daca pot pe acel spatiu care nu il foosesc sa deschid un bar,trebuie sa fac un alt punct de lucru? Mentionez ca este pe aceeasi adresa doar ca cladirea este foarte mare si am impartit-o in doua spatii. Am inteles ca pt bar am nevoie de o noua casa de marcat. Va mumltumesc anticipat si astept raspunsurile dumneavoastra...
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:15, 3 Martie 2012
Nu aveti decat de o noua casa de marcat sau daca o folositi pe cea existenta sa adaugati articolele care vor fi vandute in bar.
Nu este necesar sa infiintati un nou punct de lucru pentru ca aveti deja constituit unul. Trebuie doar sa declarati spre autorizare ca la acel punct de lucru se desfasoara si activitati specifice barurilor si restaurantelor si bineinteles sa obtineti autorizatiile legale de functionare.
Va trebuie o alta casa de marcat pentru ca cea existenta o folositi pentru magazinul alimentar. Doar nu o sa trimiteti clientul din bar sa achite in magazinul alimentar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ContSters75393 ContSters75393 Buna .Am si eu o intrebare ,imi desfasor activitatea cu un magazin alimentar si as dori sa stiu si eu daca in aceeasi locatie as opta sa functioneze si un bar ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa infiintam un alt punct de lucru pentru ca nu exista intrare dintr-un spatiu in altul? Elaena13 Elaena13 Buna ziua. Avem un magazin alimentar intr-o cladire cu doua spatii, fiecare cu intrare separata. Magazinul existent se afla in unul dintre spatii iar in ... (vezi toată discuția)
Cat costa infiintarea unui punct de lucru? bryana46 bryana46 Buna ziua,in primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si vin din nou cu o intrebare. Am un magazin alimentar deschis si as dori sa ... (vezi toată discuția)