avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INTREBARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INTREBARE

Buna .Am si eu o intrebare ,imi desfasor activitatea cu un magazin alimentar si as dori sa stiu si eu daca in aceeasi locatie as opta sa functioneze si un bar este obligatorie cumpararea unei alte case de marcat sau as putea sa o folosesc pa cea existenta in magazin ptr ca barul si magazinul sint in aceeasi incinta despartindu-le doar un zid dar cu comunicare pe 2 usi.Astept un raspuns indiferent care ar fi acesta.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 11:25, 25 Octombrie 2010
Casa de marcat se amplaseaza acolo unde se face incasarea banilor.
De exmplu la restaurant primesti bonul de la ospatar de undeva din spate, nu vine ospatarul cu casa de marcat la tine la masa.
Casa de marcat se poate reprograma, in sa fel incat sa veti 2 gestiuni.Vorbiti cu cei care se ocupa de casa de marcat
Corect raspunsul de mai sus. Avand doua tipuri de activitati comerciale, trebuie sa aveti doua gestiuni, fie pe aceeasi casa de marcat fie pe case de marcat diferite. Fiind vba de aceeasi SC, recomand si eu reprogramarea Casei de marcat pentru doua gestiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare punct de lucru bryana46 bryana46 Buna ziua numele meu este Loredana si am o intrebare. Am un magazin alimentar deschis intr-un spatiu inchiriat dar folosesc doar jumatate de spatiu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma la doua intrebari va rog bermunde68 bermunde68 1)Vreau sa -mi spuneti va rog daca este permisa consumarea de bauturi alcoolice in incinta unui magazin alimentar privat care cred dupa mine ca este un spatiu ... (vezi toată discuția)
Probleme punct de lucru denisa2011 denisa2011 buna ziua in ianuarie ma deschis un magazin de prezentare a produselor de instalatie, la deschiderea punctului de lucru am introdus: lucrari de instalatii ... (vezi toată discuția)