avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... AJUTATI-MA LA DOUA INTREBARI VA ROG
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

AJUTATI-MA LA DOUA INTREBARI VA ROG

1)Vreau sa -mi spuneti va rog daca este permisa consumarea de bauturi alcoolice in incinta unui magazin alimentar privat care cred dupa mine ca este un spatiu public deci precizez magazin nu carciuma, restaurant sau alte locatii care da dreptul cumparatorilor sa consume bautura in incinta locatiei

2)Si a doua intrebare se refera la daca un patron de magazin alimentar sau de orice fel are dreptul sa refuze sa te serveasca sau chiar mai rau sa te dea afara din magazin fara sa te serveasca magazinul fiind in curtea lui,deci merg sa cumpar o paine si el nu vrea sa-mi dea ,(deci paine nu bautura) ! :(:(:(

Cel mai recent răspuns: bermunde68 , utilizator 23:35, 10 Iulie 2015
1. Indiferent de forma de proprietate in magazine nu se consuma bauturi alcoolice sau nealcoolice daca spatiul comercial nu are in domeniul de activitate desfasurarea acestei activitati.

2. Fiecare administrator de societate comerciala are dreptul sa isi aleaga clientii.

Cel mai probabil ati fost refuzat sa fiti servit si cu alte produse dupa ce ati avut o altercatie cu patronul magazinului.
Multumesc de raspuns inca nu am fost refuzat sa fiu servit dar am vrut sa stiu daca are dreptul sa faca acest lucru si asta pentru ca el crede ca sunt ciudos ca a deschis magazin si pentru faptul ca iam atras atentia ca deranjeza prin zgomotul pe care il fac cei care vin la magazin si consuma bautura precizez ca imi este vecin
Deci ma poate refuza si asta pentru ca asa vrea el ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)
Magazin deranjant de la intrarea in bloc Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, de peste 5 ani spatiul comun de la intrarea in bloc este inchiriat unui mic magazin care comercializeaza: paine, bauturi racoritoare, inghetata dar ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața Încerc sa explic pe scurt: la parterul blocului ... vicar vicar Bună dimineața Încerc sa explic pe scurt: La parterul blocului exista un spațiu de închiriat. Proprietarul trebuie sa obțină acordul vecinilor de la ... (vezi toată discuția)