avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie sa infiintam un alt punct de lucru pentru ca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie sa infiintam un alt punct de lucru pentru ca nu exista intrare dintr-un spatiu in altul?

Buna ziua. Avem un magazin alimentar intr-o cladire cu doua spatii, fiecare cu intrare separata. Magazinul existent se afla in unul dintre spatii iar in celalalt vrem sa deschidem alt magazin, tot alimentar, aceleasi coduri CAEN. Avem contract de comodat pe intreaga cladire. Putem face gestiunea la comun, mergand pe un singur punct de lucru dar cu doua case de marcat? Sau trebuie sa infiintam un alt punct de lucru pentru ca nu exista intrare dintr-un spatiu in altul? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:22, 15 Octombrie 2024
E aceeași adresă poștală?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare punct de lucru bryana46 bryana46 Buna ziua numele meu este Loredana si am o intrebare. Am un magazin alimentar deschis intr-un spatiu inchiriat dar folosesc doar jumatate de spatiu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Nevoie de informatii srl nou cosminsandu cosminsandu Buna ziua, de curand am deschis un SRL, am depus actele la ORC pt deschidere punct de lucru. Codurile CAEN sunt 4711 si 4719. Am o sumedenie de nelamuriri inca ... (vezi toată discuția)
Cat costa infiintarea unui punct de lucru? bryana46 bryana46 Buna ziua,in primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si vin din nou cu o intrebare. Am un magazin alimentar deschis si as dori sa ... (vezi toată discuția)