avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control garda financiara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control garda financiara

Buna ziua,ma numesc Loredana si as avea o intrebare. De curand am deschis un mic magazin alimentar si intrebarea mea este la cat timp de la deschiderea acestuia au voie cei de la politie si de la garda sa vina in control. Stiu ca in trecut nu aveau voie mai repede de 6 luni sa vina dar acum nu mai stiu. Va multuesc anticipat si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia.
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 19:21, 8 Ianuarie 2012
de regula, vin in control la 6 luni.

la reclamatie, oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara - controale repetate popescumariaioana popescumariaioana Buna seara! Am deschis de curand un magazin . In termen de un an de zile am avut 6:(( controale de la garda financiara si la toate mi s-a spus ca domnii ... (vezi toată discuția)
Inchidere magazin alimentar de la parterul blocului Florinji Florinji Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Parintii mei locuiesc la bloc, etaj 1, si au semnat pt deschiderea unui magazin alimentar la parter. Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajatul unui magazin alimentar, și de curând ... dory3084 dory3084 Buna ziua, Sunt angajatul unui magazin alimentar, și de curând am avut o mica problema Magazinul are 2 intrări/ieșiri, iar la ora 21.54 am închis una ... (vezi toată discuția)