in urma cu 8 luni am luat un imprumut de 1500lei de la PRO.....T atunci eram angajata doar de 3 saptamini si mi sa aprobat imprumutul.pina acum am achitat 1300lei dar am ramas fara servici si eu si sotul pentru ca nu sa mai prelungit CIMam spus ca nu mai am servici.am aratat decizia.dar sun amenintata ca vine firma de rcuperari si altele am luat acei bani pe o simpla adeverinta si buletinu ce se poate intimpla in cazul ca nu mai pot plati?
in 2009am platit o taxa la finante am auzit ca sa dat o lege ca se dau banii inapoi am depus toate actele la ANF si a veni prin posta acel raspuns cu suma care am platito ce mai trebuie sa fac in continuare?
ieu si sotul meu am lucrat la aceias firma am fost angajati pe perioada de 3luni si nu sa mai prelungitcontractul la nici unul noi am avut dreptul la somaj din decembrie luam somajul dar acea firma vrea sa mergem iarasi din februarie nu stim ce sa facem pentru ca ne este frica ca ne vor angaja iarasi pe 3luni..as vrea sa stim daca vom merge inapoi la servici din somaj si dupa 3 luni nu mai prelungeste cim.mai avem dreptul la somaj?multumesc!
in urma cu 15 ani am cumparat o casa de la cine am cumparat casa nu avea acte era ceva mostenire de la parinti acei parinti nici ei nu au avut acte si tot asa eu cind am cumparat casa am facut un proces verbal cu martori dar nu lam legalizat as vtea sa stiu daca acel act este valabil? de 14 ani avem domiciliu definitiv am auzit ca exista o lege care dupa citiva ani se face contract nou daca la primarie esti inregistrat cu plata impozitului care este legea? si dupa cit timp pot intra in drepturi legale? multumesc