avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate owebv2002

Activitate owebv2002

Cum s-a solutionat peoblema ca si noi am intampinat aceeasi problema?

ruxxanda a scris:

buna ziua am o problema pe acest subiect daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog. am avut cm pentru copil si de la asistenta mi sa comunicat ca mi se suspenda tot stimulentul si mai trebuie sa dau bani inapoi. este posibil asa ceva?

Răspuns la discuția Decizie instanta

Si pot afla care este aceasta motivatie? Decedatul imi era unchi si as dori sa aflu si eu motivul.
Dar nu sunt implicat ca si parte in dosar.
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

In cuprinsul hotararii trebui sa existe o motivatie temeinica pentru care a fost stabilita o astfel de sanctiune

Buna ziua! Am o nelamurire. Cum este posibil ca pentru o fapta de omor sa se dea 4 ani si 5 luni? Atasez si sedinta din dosar [ link extern ]
O zi buna!
Buna ziua!
La calculul indemnizatiei se ia in calcul si stimulentul de insertie ca si venit?sotia mea va naste al doilea copil in februarie dar inca il primeste stimulentul pana va face primul copil 3 ani, pe langa salariul de la firma la care lucreaza.
Multumesc!
Discuție cesiune firma
vreau sa cesionez o firma iar in actul de cesiune se specifica :,,Subsemnatul cesionar .......... declar ca inteleg ca prin acest act am preluat societatea cu intreg activul si pasivul acesteia, urmad ca intreaga raspundere sa-mi revina mie." Ce sa inteleg prin asta ca ii revin si datoriile. Mentionez ca e o datorie la o firma de leasing destul de mare. Va multumesc.