avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie instanta

Buna ziua! Am o nelamurire. Cum este posibil ca pentru o fapta de omor sa se dea 4 ani si 5 luni? Atasez si sedinta din dosar [ link extern ]
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:58, 6 Martie 2018
In cuprinsul hotararii trebui sa existe o motivatie temeinica pentru care a fost stabilita o astfel de sanctiune

Si pot afla care este aceasta motivatie? Decedatul imi era unchi si as dori sa aflu si eu motivul.
Dar nu sunt implicat ca si parte in dosar.
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

In cuprinsul hotararii trebui sa existe o motivatie temeinica pentru care a fost stabilita o astfel de sanctiune

S-au acordat circumstante atenuante conf.art.75(1)a)NCP raportat la art.76(1)NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atelier noul cod penal, speta: tentativa de omor ContSters332771 ContSters332771 In data de 12 februarie anul curent, sportiva Francisca Maria Molnar, isi injunghie iubitul ,fapt detaliat de ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare juridica tentativa de omor lorilori43 lorilori43 vreau sa va povestesco intamplare care sunt nelamurit...,cateva persoane sau luat de mine in oras si m-au atacat, am facut plagere la politie dupa care ... (vezi toată discuția)