avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate lefterc

Activitate lefterc

Buna ziua.
As vrea sa stiu in cazul in care o persoana juridica cu procese pe rol in calitate de reclamanta se dizolva voluntar procesele pot fi continuate de catre asociatul unic?
Răspuns la discuția Bunuri detinute in custodie
Asta s-a si intamplat, dar timpul trece si debitorul refuza sa ridice si totodata refuze sa achite si cheltuielile efectuate pentru depozitare.
In acest caz se poate inceta depozitarea?
In cazul in care dupa o executare silita prin evacuare debitorul nu isi ridica bunurile date in custodia creditorului, creditorul are dreptul sa paraseasca bunurile si sa nu se mai incarce cu cheltuiala depozitarii acestora? (avand in vedere ca debitorul nu isi achita nici datoriile privid depozitarea bunurilor)
Notificarea a fost trimisa, dar fara nicio reactie.
Puteti sa-mi spuneti cat este taxa la Registrul Comertului pentru:
- deschidere PFA;
- suspendare PFA;
- inchidere PFA;
- recodificare PFA.
In primul rand trebuie sa contestati procesele verbale de contraventie ca sa nu iesiti din termenul legal. In paralel trebuie sa va adresati instantei de judecata pentru a obliga cumparatorul sa inmatriculeze autoturismul pe numele lui si sa se constate radierea dreptului dumneavoastra de proprietate. Trebuie sa indicati datele de identitate a cumparatorului si sa va folositi de orice proba pentru a dovedi faptul ca ati instrainat masina paratului.
Ce se poate face in cazul in care AFP refuza solutionarea contestatiei administrative chiar si dupa stabilirea acestei obligatii de catre instanta de contencios administrativ prin sentinta definitiva si irevocabila.
Asta inseamna ca daca un fondator doreste sa se retraga nu are aceasta posibilitate fara desfiintarea fundatiei?
Cum se poate modifica fondatorul in cazul unei fundatii? In cazul in care se modifica fondatorul trebuie actualizate toate datele si referitoare la patrimoniul minim conform legislatiei in vigoare?
Cand este necesara aplicarea apostilei pe actele provenite din strainatate?
In cazul modificarilor efectuate la registrul comertului, actele din tari straine trebuie apostilate?