avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligarea institutiilor publice la rezolvarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligarea institutiilor publice la rezolvarea contestatiilor administrative

Ce se poate face in cazul in care AFP refuza solutionarea contestatiei administrative chiar si dupa stabilirea acestei obligatii de catre instanta de contencios administrativ prin sentinta definitiva si irevocabila.
Cel mai recent răspuns: lefterc , utilizator 16:08, 11 Aprilie 2012
Adica exista o hatararea definitiva impotriva AFP, iar aceasta nu o respecta ; O notificati ca este pasibila de plicarea sanctiunilor prevazute de art 24 alin.2 si alin.3 din legea nr 554/2004.
Notificarea a fost trimisa, dar fara nicio reactie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea unei hotarari definitive si irevocabile. mefistos mefistos As dori sa stiu si eu care este procedura in contencios administrativ daca autoritatea publica refuza sa duca la indeplinire o hotarare irevocabila data de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata castigate,punere in executare ContSters89404 ContSters89404 De curand am castigat niste procese civile in materie de contencios administrativ si fiscal cu ANAF. Desi mi s-au admis toate actiunile,judecatorii s-au ... (vezi toată discuția)
Competenta sau nu a sectiei contencios antonescu gheorghe antonescu gheorghe Am hotărâre definitivă şi irevocabilă împotriva unei comisii locale de fond funciar. Respectiva comisie nu înţelege să execute sentinţa civilă, ... (vezi toată discuția)