avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri detinute in custodie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri detinute in custodie

In cazul in care dupa o executare silita prin evacuare debitorul nu isi ridica bunurile date in custodia creditorului, creditorul are dreptul sa paraseasca bunurile si sa nu se mai incarce cu cheltuiala depozitarii acestora? (avand in vedere ca debitorul nu isi achita nici datoriile privid depozitarea bunurilor)
Cel mai recent răspuns: lefterc , utilizator 12:17, 7 Mai 2012
va trebui sa le depoziteze intr-un loc ce are aceasta calitate si sa-l notifice pe detinatorul lor de locul si data de unde le poate ridica( intr-un termen rezonabil,) altfel ar risca o plangere penala.
Asta s-a si intamplat, dar timpul trece si debitorul refuza sa ridice si totodata refuze sa achite si cheltuielile efectuate pentru depozitare.
In acest caz se poate inceta depozitarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custode al bunurilor rezultate din executarea silita CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN Buna ziua, As avea o rugaminte la Dvs. intrucat am incercat mai multe pareri din partea unor executori sau avocati si parerile sunt impartite. Speta: in ... (vezi toată discuția)
Evacuare anton grigore anton grigore Dintr-un imobil se face evacuarea a 2 familii. A existat proces de evacuare dus pana la capat cu obtinerea hotararii judecatoresti definitive si ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere -completare razvan24 razvan24 daca intre 2 soc exista litigiu civil cu privire la un contract de inchiriere si soc creditoare in prima instanta are capat de cerere exec silita a soc ... (vezi toată discuția)