avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Succesoarea persoanei juridice intr-un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Succesoarea persoanei juridice intr-un proces

Buna ziua.
As vrea sa stiu in cazul in care o persoana juridica cu procese pe rol in calitate de reclamanta se dizolva voluntar procesele pot fi continuate de catre asociatul unic?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 12:46, 17 August 2012
In numele cui ? Daca se dizolva si este radiata din Registrul comertului,societatea nu mai exista. Asociatul unic are aceasta calitate numai in contextul in care societatea exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare actiuni si aparari in numele unei firme radiate? eagle_free eagle_free Buna ziua. Avem si noi o problema de lamurit in legatura cu o firma. Astfel, intre 2 firme au existat raporturi juridice comerciale care au dat nastere la ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate-masina pe firma viorelada viorelada Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca dizolv srl -ul care a fost in suspendare si am un autoturism pe firma,daca am cerut ca patrimoniul sa revina in totalitate ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara de srl tibor_nagy tibor_nagy Buna ziua! Detin un SRL cu activitatea suspendata momentan si sunt intr-o dilema deoarece suspendarea temporara de 3 ani se va sfarsi. As vrea sa lichidez ... (vezi toată discuția)