avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate-masina pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate-masina pe firma

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca dizolv srl -ul care a fost in suspendare si am un autoturism pe firma,daca am cerut ca patrimoniul sa revina in totalitate asociatului unic ce trebuie sa fac cu masina,sa o vand sau va reveni si ea asociatului unic?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 19:49, 2 August 2012
Nu o vindeti, o treceti in hotararea de dizolvare cu toate datele ei si apoi registrul comertului va da o hartie la mana pe baza careia puteti sa radiati masina de pe societate si o inregistrati apoi pe persoana fizica
O inscrieti in hotararea de aprobare a bilantului de lichidare care se intocmeste in etapa a II-a a procedurii de dizolvare - lichidare voluntara. Hotararea de dizolvare se depune in etapa I.
Ma scuzati, dar toate bunurile societatii, care vor reveni asociatilor/asociatului unic, se trec in prima faza(a hotararii de dizolvare) si se vor publica in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri societate radiata popic80 popic80 Buna ziua. In urma decesului tatalui meu care era unic asociat la o societate comerciala (SRL), aceasta a ramas fara activitate din 2003 pana acum aprox. 1 an ... (vezi toată discuția)
Dilzovare voluntara societate Erwin Erwin Buna ziua. Pentru dizolvarea voluntara a unei societati cu asociat unic, fara datorii, fara creditori... am efectuat prima etapa, in sensul ca am publicat ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)