avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate vioricaf

Activitate vioricaf

Bună ziua! Fratele meu a fost luat în armată în 1983 și după 5 luni a fost lăsat la vatră fiind declarat înapt pt serviciul militar, cu revenire peste 1an. În certificatul medical scrie clar că a contractat boala în timpul și dim cauza îndeplinirii obligațiilor militare. După 1 an și jumătate l-au luat iar în armată și și-a executat restul de stagiu militar. Ideea este că i-au furat startul în viață, A pierdut mult timp aiurea, așteptând să fie luat iarăși în armată. Iar psihic nu i-a fost deloc ușor, colegii lui terminând armata, amgajându-se, iar el așteptând să fie luat din nou în armată. Întrebarea este, credeți că ar avea șanse dacă dă statul în judecată, să i se plătească daune morale?
Sora mea a murit acum 19 ani, era căsătorită și nu avea copii, doar soțul ei are un copil din prima căsătorie. Nu s-a făcut nici o succesiune iar acum a murit și soțul ei. Cine sunt acum moștenitorii legali?
Răspuns la discuția Impozit cladire spatiu comercial
Trebuie sa faceti intii un raport de evaluare. Raportul trebuie facut de catre o firma autorizata ANEVAR. Apoi cu raportul mergeti la primarie si completati o declaratie pt. cladiri nerezidentiale si va va calcula cat aveti de platit. Sant in aceeasi situatie si am platit in Iasi 0,2% din val. stabilita de evaluator. Nu e mare scofala suma mai mult umblatura.
Discuție cass
Daca sant asociat unic la o firma fara contract de munca,cum voi plati cass? Trebuie sa depun formularul 604 pt persoane fara venit? mentionez ca nu am alta sursa de venit.
Răspuns la discuția asigurare sanatate
multumesc
daca am contract de munca de doua ore si nu mai am alt venit ma pot inscrie la un medic de familie sa beneficiez si eu de facilitati privind asig de sanatate?