avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora mea a murit acum 19 ani, era căsătorită și nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora mea a murit acum 19 ani, era căsătorită și nu avea copii, ...

Sora mea a murit acum 19 ani, era căsătorită și nu avea copii, doar soțul ei are un copil din prima căsătorie. Nu s-a făcut nici o succesiune iar acum a murit și soțul ei. Cine sunt acum moștenitorii legali?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:18, 4 Aprilie 2021
Se face mai intai mostenirea dupa sora dvs., iar la mostenitori apare si sotul. Apoi se face mostenirea dupa sot, la care apare ca mostenitor si fiul acestuia din prima casatorie.
ce avea sora dvs se va imparti pe jumatate intre dvs si copilul sotului.
pe sot, il va mosteni copilul lui.
Ultima modificare: Duminică, 4 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire magic9pm magic9pm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu 2 intrebari. S. a fost casatorita cu D. , despartiti de peste 25 de ani dar nedivortati. A murit intai S. apoi D. S. a ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune Florin_Eugen Florin_Eugen Buna ziua , Intrebarea este : tatal meu a decedat , eu mama si sora vrem sa facem succesiunea. Tatal meu a avut o sora , iar fiul acesteia are drept la ... (vezi toată discuția)