avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate catalin_86

Activitate catalin_86

Buna dimineata.dacă am contract de închiriere pt o buc de teren de la o instituţie publica,îmi trebuie autorizaţie de construire pt amplasarea unui chioşc?menţionez ca de unde am închiriat terenul,instituţia respectiva, nu mi-a cerut asa ceva.mulţumiri anticipate
Mulţumesc pt răspuns.as mai vrea totuşi sa st ou care e metoda de calcul?am înţeles ca e 85 la suta din ultimele 6luni,dar dacă soţia lucrează doar de o luna?mulţumiri anticipate!
Buna ziua.soţia mea lucrează de doar o luna şi este însărcinată şi am înţeles ca pentru concediu pre şi post natal e suficient sa lucrezi doar de o luna şi beneficiezi.precizez ca trebuie sa nască în mai.iar pt indemnizaţie creştere copil,eu anti student la zi şi am înţeles ca pot beneficia eu de acest lucru.are vreo importanta dacă am 27ani. am înţeles ca doar nu mai eşti asigurat după 26 ani,student fiind.are vreo legătură şi cu indemnizaţia ccc?mulţumiri anticipate!

Răspuns la discuția constituire parte civila
mersi pt raspuns.va tin la curent
buna.cum ma constitui parte civila intr-un dosar in care sunt acuzat de fals in acte din greseala unui politist.am avut un proces verbal si eu am permis de conducere irlandez.politistul a trecut in pv permisul irlandez( cu seria si nr),dar a trecut ca este de provenienta italian.departamentul de investigare a fraudelor a facut verificari in urma carora cei din italia au transmis ca ei nu au eliberat niciodata un permis cu seria respectiva, iar cei de la dep de inv a fraudelor mi-au intocmit dosar penal pentru uz in documente.acum vreau sa ma constitu parte civila sa-mi iau bani pe motorina pana la buzau si cateva daune morale......cine ma ajuta?