avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate adameleonora

Activitate adameleonora

Discuție succesiune
am avut proces ptr succesiune .In luna mai anul trecut l-am suspendat deoarece costa ff mult taxa de timbru . plătisem doar 750 lei apreciaţi de noi dar instanta stabilise 7800 lei astefl am suspendat procesul. Intre timp ceilalţi mostenitori au mers la notar si au dat declaratie că renunta la intreaga avere in favoarea mea. astfel am devenit unica mostenitoare. acum am primit citatie atat eu cat si ceilalti mostenitori pentru succesiune-perimare. deasemeni ca pe orice citatie scrie ca dak nu ne prezentăm putem trimite un inscris. Ce mă sfătuiţi sa fac? pot cere cei 750 lei tx tb inapoi? treb sa prezint cert de mostenitor? Vă mulţumesc!
Bună ziua! Imi puteţi spune dacă se poate concesiona direct un teren proprietate privată a unei unităţi adm terit , unei persoane fizice care are pe acesta o construcţie proprietatea sa? care ar fi temeiul legal sau care ar fi procedura . Vă mulţumesc !
Discuție pensionare
bună dimineaţa! îmi puteţi spune dacă un barbat in vârstă de 58 ani (născut 27 mai 1953) care are 18 ani vechime pe cartea de muncă se poate pensiona? din ce am citit scrie că la 65 de ani dar nu sunt de specialitate şi aş dori părerea unui specialist. Vă mulţumesc anticipat! O zi bună!
Răspuns la discuția Consilier juridic si avocat?!
m-am exprimat gresit sunt doua persoane diferite una care fig in organigrama si este functie publica si cealalta este un avocat care are contract cu primaria de prest serv aprobat de C local. Mi s-a spus dar verbal ca nu este voie in aceeasi primarie si jurist si avocat si secretar .astfel m/am gandit sa reorganizez cumva institutia si sa transform functia de consilier juridic in consilier simplu pastrand clasa grad treapta salariu dar sa-i modific sarcinile cf art 100 din legea 188rerep compl si modif .defapt ma straduiesc sa gasesc o cale finndca suntem ff putini sa multumesc si pe colega care figureaza ca jurist in organigrama sa pastram si avocatul care s/a dovedit ff bun.as vrea sa impac pe toti dar nu stiu dak pot este totusi institutie publica va multumesc ptr raspuns cu respect va rog dak puteti sa ma ajutati
buna seara! va rog imi puteti spune daca intr-o institutie publica respectiv primarie poate fi consilier juridicangajat functie publica si avocat cu contract prestari serviciiexista vre-o reglementare legala care interzice aceasta situatie? va multumesc anticipat!
buna ziua! stie cineva cand se aplica Legea 1 /2011 cu privire la BAC anul 2015?:worthy: