Testamentul a fost facut unui preot de la biserica frecventata din cartier. Intre timp am aflat ca acestuia i-a dat si banii incasati din vanzarea unei case de la tara
Am avut grija de o batrana cativa ani. Datorita unei complicatii medicale, aceasta a decedat in 1992 si nu a apucat sa-mi faca un contract sau testament. De ataunci am grija de garsoniera in care a stat batrana. Mentionez ca respectiva nu are mostenitori, eu platesc toate obligatiile garsonierei in cei 30 ani scursi de la deces. Garsoniera a fost cumparata de la fostul ICRAL in 1991 de batrana. Ce pot sa fac pentru a trece garsoniera pe numele meu?
Asa cum am spus exista act de proprietate pe numele decedatului, eu l-am folosit in toata perioada platind cotele laintretinere si impozitul anual catre primarie. Vecini pot cofirma cele relatate de mine
Timp de mai multi ani am avut grija de o batrana care nu mai avea mostenitori. Datorita unei boli manifestata rapid nu a apucat sa-mi lase un testament pentru imobilul in care locuia.
In anul 1990 batrana a cumparat imobilul de la fostul ICRAL, iar in 1991 a decedat. De atunci pana in prezent am avut grija de imobil platind toate obligatiile fiscale.
Cum pot trece imobilul pe numele meu?