avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit imobil

Cum pot plati impozitul pe un imobil al carui proprietar a decedat acum 20 ani, tinand cont ca atunci nu exista CNP
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:25, 7 Februarie 2013
Va duceti la locul situarii imobilului la administratia financiara .
Dumneavoastra in ce calitate platiti impozitul? Luati in considerare riscul ca platiti pentru un bun care nu este in proprietatea dumneavoastra.
Pentru datorii mai vechi de 5 ani ,se prescrie dreptul de a se cere executarea silita.In ce calitate intrebati?
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
avvalentina, utilizator
Da, pentru ca nu au trecut 30 ani de la deces ptr a invoca uzucapiune
Dar, pana acum cum ati platit impozitul, pe numele decedatului? Nu are mostenitori? In general aceste roluri sunt trecute cu titulatura Mostenitorii Defunctului ( numele decedatului). Ca sa invocati uzucapiune, trebuie sa faceti dovada achitarii impozitului pe perioada de 30 ani. Stiu ca este o procedura prin care functionarii trebuie sa faca adresa la Evidenta Populatiei , pentru aflarea CNP-urilor, sincer nu ar mai trebui sa existe roluri fara cnp..

Nu ati spus pt ce anume va intereseaza, ca sa primiti si un raspuns exact.

Alte discuții în legătură

Dreptul de uzucapiune invocat de mostenitori? leus leus Parinti decedati in urma cu 10 si respectiv un an .Au locuit din 1972 ,la ultimul domiciliul respectiv pina in 2000 tatal cind adecedat si pina in 2010 mama ... (vezi toată discuția)
Proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil diana.fircea.ext@zeiss.com diana.fircea.ext@zeiss.com Buna ziua! 1Daca sunt 2 proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil Fiecare trebuie sa aibe deschis un cod fiscal (ROL fiscal) la Finante , sau e ... (vezi toată discuția)
Impozit teren laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren dar fara acte, doar cu chitanta de mana ( proprietarul nu avea acte pe teren , acum a decedat, succesiunea nu este facuta). Pot sa trec ... (vezi toată discuția)