avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit imobil

Cum pot plati impozitul pe un imobil al carui proprietar a decedat acum 20 ani, tinand cont ca atunci nu exista CNP
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:25, 7 Februarie 2013
Pana acum eu am platit impozitul deoarece defunctul nu are mostenitori
Dar ati platit pe numele decedatului, este bine sa pastrati aceste chitante, vor fi folositoare daca introduceti actiune de uzucapiune. Sincer, inca nu inteleg ce va intereseaza?
Doresc sa platesc impozitul pe imobil dar acum mi s-a spus ca nu se mai poate daca nu este trecut in rol si CNP-ul
In primul meu post v-am spus ca este obligatia functionarului sa nu mai existe roluri fara cnp-uri, iar pt asta instiinteaza Serviciul Evidenta Populatiei.

Dvs, daca vreti sa il obtineti personal, trebuie sa faceti o cerere la Starea Civila, comunicand numele, data decesului si localitatea unde si-a avut ultimul domiciliul, aratati calitatea care o aveti fata de decedat .

Va asigur ca nu exista nici o lege data prin care eu X sa nu ii pot plati lui Y, impozitul la casa, doar pt ca nu are cnp, sau ca nu am buletinul acestuia. De regula se merge cu chitanta anterioara si se plateste. Este un abuz ce face acel functionar care nu va incaseaza, faceti scris mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de uzucapiune invocat de mostenitori? leus leus Parinti decedati in urma cu 10 si respectiv un an .Au locuit din 1972 ,la ultimul domiciliul respectiv pina in 2000 tatal cind adecedat si pina in 2010 mama ... (vezi toată discuția)
Proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil diana.fircea.ext@zeiss.com diana.fircea.ext@zeiss.com Buna ziua! 1Daca sunt 2 proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil Fiecare trebuie sa aibe deschis un cod fiscal (ROL fiscal) la Finante , sau e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de uzucapiune va rog. ambii ... BebeM71 BebeM71 Buna ziua, Am o intrebare legata de uzucapiune va rog. Ambii parinti decedati, 3 copii in viata. Nu este facuta succesiunea. Daca toate taxele si ... (vezi toată discuția)