avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate marius2k

Activitate marius2k

Răspuns la discuția Debransare partiala.
in cerere pot specifia fie incalzire electrica: calorifer, radiatoare etc
sau incalzire pe gaz, avand ceas.
ceea ce astept este un raspuns daca este stipulat undeva ca trebuie sa am X calorifere in apartament.

Răspuns la discuția Debransare partiala.
nu ati inteles:
am datorii la intretinere, pe care le platesc esalonat, nu am bani sa platesc toata datoria si sa ma pot debransa total si tot anul asta sa investesc si in centrala.

deci, fie, stau bransat si ma rog de "apaterm" sa dea caldura, caz in care platesc destul de mult pentru cata caldura dau ei.
fie apelez la ce am scris mai sus, si platesc maxim 40ron/luna dar am caldura de la centrala.
urmand ca anul care vine sa achit tot si sa ma debransez total.

deci, revin cu intrebarea, se poate pastra un calorifer cat de mic, pentru a evita plata catre apaterm, in cazul in care se hotarasc sa dea caldura in iarna care vine?

Multumesc!

nu ma pot debransa total, datorita restantelor.
buna ziua.
locuiesc in galati, unde situatia incalzirii centralizare este incerta.
am ceva datorii la intretinere pe care nu voi reusi sa le achit pana la toamna.
asa ca doresc sa ma debransez partial, sa pastrez un calorifer in bucatarie, mic,
si suplimentar sa imi pun centrala termica.
scopul este sa platesc cat mai putin la asociatie pentru caldura si sa beneficiez de caldura, pana voi avea bani sa ma debransaz total.
se poate sa pastrez doar un calorifer minuscul?

Multumesc!
Răspuns la discuția Ordinul 343.2010 ANRSC
Buna ziua!
Va rog sa ma indrumati daca am tras bine concluzia:
In scara unde locuiesc sunt 20 de apartamente, initial am fost singurul debransat, restul optand pentru repartitoare.
Acum suntem 6 apartamente debransate, restul ramanand cu repartitoare.
Procentul celor cu repartitoare este sub 80% din numarul locatarilor, credeti ca se poate incepe demersul pentru renuntarea la repartitoare pe toata scara?

Multumesc!
Buna ziua!

Sunt functionar public si doresc sa suspend activitatea pe o perioada de 1 an. In aceasta perioada ma pot angaja la o alta societate?

Multumesc!