avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate viorelvsl

Activitate viorelvsl

Buna ziua
Va rog sa ma ajutai si pe mine,in urmatoiarea speta.
In anul 1970 tatal meu a cumparat un teren inpreuna cu fratele sau cu o chitanta de mana ,cum se facea pe vremea aceea,pe care nu o mai posed . In anul 1998 fratele tatalui adeschis o actiune in instanta, a chemat 2 martori au facut o alta hartie acum scrisa la masina au semnat cei 2 martori ca decat el ar fi unicul proprietar si la u scos pe tatal meu din posesia terenului .Instanta la citat pe proprietarul locului de la care au cumparat dar acesta nu sa prezentat pentru ca decedase .
Cum a si putea demonstra ca actul pe care la facu e fals ?
Va rog sa ma sfatuiti de unde sa incep si ce sa fac ca redevina proprietar
VA MULTUMESC
si in conditiile de faca ce trebuie sa fac ? ca sa intru in legalitate
am construit o casa p+1 fara autorizatie de constructie in 2011 si prin aprilie 2012 au venit cei de la primarie ce sa fac cum sa intru in legalitate care sunt pasi care trebuie sa i urmez
Răspuns la discuția cearta
de unde a si putea incepe cautare documentelor.mentionez ca tatal meu nu detine decat o adeverinta de pri 75?
Răspuns la discuția cearta
viorelvsl a scris:

As avea nevoie de o opinie in urmatoarea speta : tatal meu inpreuna cu fratele lui, au fost proprietarii unui teren ,achizitionat in 1975.(fiecare cu drepturi egale),pe care s-a construit un imobil . Terenul si imobilul afost utilizat de fratele tatalui meu ,pana in 1994 au fost ambi frati proprietari. dar se pare ca in prezent fratele tatalui meu a facut acte de proprietate si pe tatal meu l a scos din joc ,fara ca acesta sai cedeze partea lui . va rog ajutatima, sfatuitima cum pot intra in posesia bunului . ce pasi ar trebui sa i urmez pentru a mi recupera bunul.
va multumesc
Am uitat sa precizez ca tatal meu nu a avut nici o data un act fizic decat adeverinte asa cum se facea atunci pe care nu o mai detine .cum opt intra pe firul actelor
Discuție cearta

As avea nevoie de o opinie in urmatoarea speta : tatal meu inpreuna cu fratele lui, au fost proprietarii unui teren ,achizitionat in 1975.(fiecare cu drepturi egale),pe care s-a construit un imobil . Terenul si imobilul afost utilizat de fratele tatalui meu ,pana in 1994 au fost ambi frati proprietari. dar se pare ca in prezent fratele tatalui meu a facut acte de proprietate si pe tatal meu l a scos din joc ,fara ca acesta sai cedeze partea lui . va rog ajutatima, sfatuitima cum pot intra in posesia bunului . ce pasi ar trebui sa i urmez pentru a mi recupera bunul.
va multumesc